2022-01-13
帮衬过几次,谂住冇伏🌚,点知失望而回。🥶冻冰冰,未食饭,好肚饿,想叫杯珍奶饮。见24蚊咁抵叫一杯,热仲贵过冻咁得意😲点知落错单比咗杯咩🧊冰砖奶茶我。原本买完到手见佢换咗新杯,全白色加金色logo,好似几靓咁👀即刻开嚟饮下先,咦😮冇野既?咩都冇得奶茶,即刻返转头问吓头先个🙎🏼♀️店员。我话唔好意思冇落到珍珠,佢即刻话问咗我好多次系咪要🧊冰砖。???????🤯黑人问号🤯???????落单时,我问佢你地热饮贵过冻饮?佢答系呀。我话要一杯珍珠奶茶🧋,佢答24蚊呀。我话八达通比,佢话未拍到,再之后话ok啦。(完)得呢几句同我讲问咗我几次系咪要🧊冰砖?天呀首先我连佢呢个咩冰砖系乜都唔知,问佢🙎🏼♀️先知系咩蒟蒻之类既野。真系火都嚟,原本系条街已经好冻,竟然比佢激到有d热😊我原本谂紧佢会唔会换比我,电光火石⚡️之间佢再问我要唔要证明比我睇,之后又话真系落咗🧊冰砖呀大概有咁多🤏🏻(示范比我睇),仲问我要唔要开盖黎证明比我睇,话d冰砖浮系上面架。。。。。🙄大佬呀我要珍珠奶茶呀,奶茶加珍珠呀。我相信你系落咗野,系,无错应该大概有落到配料,但我饮咗杯野十份一,都饮咁唔到d咩,重点系你落错单呀嘛,冰你个砖💩见佢
🥶冻冰冰,未食饭,好肚饿,想叫杯珍奶饮。
???????🤯黑人问号🤯???????
落单时,
我问佢你地热饮贵过冻饮?佢答系呀。
我话要一杯珍珠奶茶🧋,佢答24蚊呀。
我话八达通比,佢话未拍到,再之后话ok啦。
(完)
见佢企左系到,紧握住佢果部笃咗好耐既电话,四目交投既果一瞬间,我知道佢冇打算换比我,唯有走,真无语,唉🙃当我唔好彩。
Btw杯野唔讲以为佢🧊冰砖系多冰咁解,也难怪佢哋得两间分店。