餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (如心廣場二期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-08-19 1566 浏览
好耐冇试过打边炉食到冇胃口食,逐碟计唔系问题但佢做得好cheap, 豉油都同你人头费咁收,所谓嘅每人一杯free drink ,只杯高过韩国嘅烧酒酒杯少少,细杯过espresso.卫生度⭐枱同地都系黐黐笠笠,地有一大滩奶白色嘅嘢黐笠笠冇员工打算清。服务⭐book枱8:15pm, 准时入座,但入座后就冇人理,㩒钟冇人嚟,半个钟都未落到单,职员又好混乱,一个话可以叫餐,一个又话唔可以,(事缘系如果直接book房就唔可以叫餐,但我哋冇book房,系入座时职员话冇6人枱俾我哋所以安排我哋入房)煲汤底又要等好耐先嚟,汤嚟到已经9:05pm , 入座后足足一个钟,因为煲嘢未滚,系仲未正式开始食,真系好耐冇试过咁。最搞笑系终于滚喇,食咗15分钟左右,突然有职员冲入嚟,问都唔问吓就加汤,又变返唔滚,又要等过,成枱人呆咗咁望住佢出返去。味道:⭐主要系汤底我个人觉得麻麻,鸳鸯锅分别叫酸菜鱼同椰子鸡,酸菜鱼冇咩问题,ok lor,但椰子鸡冇鸡味之余有好浓烈嘅香茅味,香茅味重过椰子味,系我本身唔钟意香茅❌所以觉得唔好味。个汤底名应该要写埋香茅。肉类,海鲜质素正常,只系偏细碟,平均每碟嘢每人食一至两旧就完了。饮
好耐冇试过打边炉食到冇胃口食,
逐碟计唔系问题但佢做得好cheap,
豉油都同你人头费咁收,
所谓嘅每人一杯free drink ,
只杯高过韩国嘅烧酒酒杯少少,细杯过espresso.

卫生度⭐
枱同地都系黐黐笠笠,
地有一大滩奶白色嘅嘢黐笠笠冇员工打算清。

服务⭐
book枱8:15pm, 准时入座,
但入座后就冇人理,㩒钟冇人嚟,
半个钟都未落到单,职员又好混乱,
一个话可以叫餐,一个又话唔可以,
(事缘系如果直接book房就唔可以叫餐,
煲汤底又要等好耐先嚟,
汤嚟到已经9:05pm ,
最搞笑系终于滚喇,食咗15分钟左右,
突然有职员冲入嚟,问都唔问吓就加汤,
又变返唔滚,又要等过,成枱人呆咗咁望住佢出返去。

味道:⭐
主要系汤底我个人觉得麻麻,
鸳鸯锅分别叫酸菜鱼同椰子鸡,
酸菜鱼冇咩问题,ok lor,
但椰子鸡冇鸡味之余有好浓烈嘅香茅味,
香茅味重过椰子味,系我本身唔钟意香茅❌
所以觉得唔好味。个汤底名应该要写埋香茅。

肉类,海鲜质素正常,只系偏细碟,
平均每碟嘢每人食一至两旧就完了。

饮品阴湿啲,电话上睇系$0 杯,入到去先好细只字写$32杯, 不过好大杯嘅,啤酒杯size, 唔算甜,茶味偏浓偏涩。爱茶嘅人应该会ok

整体上可能因为地方感觉唔干净,
啲服务又唔好,印象已经差,汤底唔特别好,
想book房嘅更加要三思,
我坐果间房旁边系水吧
部打果汁嘅机同啲员工都好嘈,
又望到好多杂物,
我个人感觉系 ----- 好差,
唔会推荐人嚟食。
如果好食,服务又好的话逐碟计冇问题,
咁嘅质素。。。。算吧啦
酸菜鱼+椰子鸡汤底
牛小排