2024-07-21 3205 浏览
当全个商场间间餐厅都排紧长龙嘅时候,得呢间仲有好多空枱,本住唔想等同埋试下新嘢嘅原则试下呢间餐厅。入到去空间系阔落嘅装修都好似ok,叫咗半只片皮鸭一个担担面一个辣子鸡同埋一个生煎包。四百几左右帮我食第一弹个炸酱面嘅时候,我哗左一声,从未食过咁难食嘅担担面,刚刚上菜嘅面都可以一pat 糊咁样,我已经唔评论佢个汤底有几咁难饮,好少系我同我经理讲话啲面唔得,佢话佢自己亲身食过觉得几好食,问我系咪唔钟意个面质。大佬一食就知道呢啲系机打㗎,更加唔好讲有冇面质呢个问题 至于其他𩠌菜就系预料范围之内,未去到食唔落口但完全冇惊讶。生煎包上菜好似好靓,但食炉个馅同埋𠮶只嘢都系唔好食。400蚊当买个教训

400蚊当买个教训