2001-01-09
圣诞节o个日近近o地o黎o左呢度食Lunch 。估都估唔到o个日我地竟然包场,除o左我o地之外,一台客都冇!本来o个日净系做Christmas Special Set Lunch ,不过个鬼佬经理好好人,另外俾过个menu 我地叫其他。呢度o的食物差不多全部都可以跟set 。o个日我地柯打o左一个Christmas Special Set Lunch 、一个烧春鸡同埋一个白汁海鲜墨汁面Set 。烧春鸡同埋个白汁海鲜墨汁面Set 头盘都拣o左可拣自助沙律甜品Bar 。忌廉冬菇汤(唔系蘑菇汤呀!)咸o左dd,不过几好味;其他冷盘都唔差;不过块Pizza 唔知系咪因为放得耐o左,劲难食!烧春鸡好大份,仲有好多好粗o既薯条做菜。只鸡味道一般啦,”鞋”o左d。薯条反而唔错。白汁海鲜墨汁意粉就唔系咁好喇,d意粉淋”pet pet“,不过d海鲜都几新鲜!特别系d带子~ 好爽。甜品唔系有好多选择,而且味道亦只系一般。放得入口o既得Tiramisu 同Cheesecake 同埋Chocolatecake。Christmas Special Set 头盘拣义式生牛肉+ 冬蘑汤。生牛肉okay 啦~ 冬蘑汤
Christmas Special Set 头盘拣义式生牛肉+ 冬蘑汤。生牛肉okay 啦~ 冬蘑汤原来系o系出面Salad Bar 装o既。主菜系我都唔记得系乜,好似话唔差喔。甜品系Christmas Pudding ,超甜兼味道好怪。