2022-07-17 89 浏览
基本上牛大人任食火锅好出名,唔使我点介绍,不过我趁住7:30前嚟食有特价,$280加埋一有交易,仲可以食到极上和牛吃到饱餐!成间舖头节奏好快,连汤底都未黎,店员就会拎每人两粒澳州和牛牛丸😂😂😂😂😂我系觉得黄牛牛丸几好食嘅,可能因为物以罕为贵,特别觉得佢嘅牛味浓😂😂😂食咁贵嘅餐,就梗系每次都叫一份澳洲和牛M5牛肩卷🤣🤣🤣每次叫一客都有三件 ,所以数量就大家要留意一下。牛嘅质素一向稳定,绝对唔会太差比啲好平嘅牛肉,红烧牛骨汤底配合系天衣无缝,重口味人士必叫。今次我食咗好多件豆腐,发现佢嘅豆腐超滑,好香豆味,贪健康嘅人一定要试吓!台湾直送嘅云吞饺子就正正常常啦墨鱼滑都唔错饮品方面选择都好多,我就比较偏向钟意饮无糖嘅茶。饮咗菊花茶,白桃乌龙茶。餐厅仲会附送两杯青桔特饮🤣🤣🤣真系饮嘢都可以饮到好饱。movenpick 雪糕作结

台湾直送嘅云吞饺子就正正常常啦

墨鱼滑都唔错

餐厅仲会附送两杯青桔特饮🤣🤣🤣真系饮嘢都可以饮到好饱。
movenpick 雪糕作结