呢间位于观塘东广场嘅拉面店算性价比高,装修行旧日本风格,好似返咗乡下咁,有feel同朋友两个人食,叫咗虾浓汤叉墝拉面(另加糖心蛋)汤底真系好浓郁好出色,劲有虾味。拉面可以拣硬定软,我就拣咗软,但其实都好有咬口,唔会太腍。叉烧唔算厚,但我本人比较钟意食啲薄薄地又烧得好香嘅叉烧,而呢到嘅叉烧数过都有3-4块,抵食糖心蛋唔错,入面系橙色嘅流心蛋浆。第二碗系黑蒜油豚骨汤叉烧拉面(另外加配明太子同糖心蛋)睇相就知几重料,黑蒜油落得好足钟意食黑蒜油拉面嘅绝对唔会失望。呢碗除咗糖心蛋仲另外加配咗明太子,好少拉面店可以拣加配明太子,食落味道又几新鲜 加$22仲可以配小食同饮品,唔惊食唔饱。炸过嘅章鱼烧比普通章鱼烧更加外脆内软,入边章鱼都大大粒,虽然得两粒,但系算大粒。炸鸡软骨外脆内嫩,同沙律酱最match,份量都好足饮品拣咗罐装波子汽水,第一次见呢种罐装,都一样咁好饮。另外拣玄米茶配黑蒜油拉面可以消滞。

糖心蛋唔错,入面系橙色嘅流心蛋浆。

加$22仲可以配小食同饮品,唔惊食唔饱。

炸鸡软骨外脆内嫩,同沙律酱最match,份量都好足