2021-01-21
呢间野第一次帮衬,估唔到啲野难食之余仲要啲staff劲冇礼貌。我同朋友叫咗一份猪手饭同冬阴功,咁其实本身就冇乜特别既期望,纯粹想解决左个lunch,点知佢啲猪手劲多肥膏,咁我地以为纯粹我地好少食,所以唔知道原来叫猪手可能特别多肥膏,咁我哋都冇乜嘢咪照食啰。点知去到冬阴功就出事,唔讲以为自己叫咗辣椒沟水。冬阴功本身系辣我哋都知,但系佢𠮶种辣系纯粹既辣椒油整出嚟,冇乜香味同埋酸味,食咗第一啖已经觉得系只有辣味。老实讲我同我朋友本身就唔系食家,但系呢个冬阴功真系要同大家分享下。仲有啲staff。咁我哋见啲嘢食麻麻地,就谂住叫佢攞啲调味料俾我哋,结果呢前后叫咗三次佢先肯比,头两次佢话「本身个汤就系辣㗎喇冇得咁讲个㖞」「冬阴功就唔会酸嘅,想食嘅话就嗌酸辣汤呀嘛」,老实讲我哋呢就真系好好礼貌,已经唔该前唔该后,我真系唔明攞少少调味料俾我哋系咪真系咁难,仲要讲啲说话比个客听。最后奉劝大家冇咩事唔好入去。抱歉,相呢就只有一张食完嘅相
最后奉劝大家冇咩事唔好入去。
抱歉,相呢就只有一张食完嘅相