🍣冇得输,除咗新鲜,海胆encore多次之外,日本师傅手握寿司个饭已赢咗,个饭嘅texture好明显唔同👍🏻🍣 有啲人话份量细,系唔平,但我自己重质不重量,净系个寿司饭+新鲜,对我黎讲暂时系香港No. 1,其他高级餐厅嘅omasake都做唔到。好彩walk-in早一步到,因座位唔多,啱啱好入到最后一张枱。厚玉子烧寿司:其实系得玉子,冇寿司饭,个厚玉子同平时唔同,似蛋糕多个蛋糕多啲。柚子大根寿司:全部得呢个普通。海胆寿司:encore咗多次,真心新鲜,好味!!赤贝裙边青瓜卷:赤贝裙边配青瓜,令到感觉非常爽口,又系好好味!!北海卷:卖相好靓!!加州卷:系用牛油果,同平时嘅唔同。海鲜茶碗蒸:好滑,好味!!真心好味,高质,会再encore!!

柚子大根寿司:全部得呢个普通。

北海卷:卖相好靓!!

加州卷:系用牛油果,同平时嘅唔同。

海鲜茶碗蒸:好滑,好味!!

真心好味,高质,会再encore!!
海胆寿司:encore咗多次,真心新鲜,好味!!
冇得输,除咗新鲜,日本师傅手握寿司个饭已赢咗,个饭嘅texture好明显唔同
加州卷:系用牛油果,同平时嘅唔同。
  • 海胆寿司
  • 赤贝裙边青瓜卷