2007-10-14 12 浏览
本来想去金田, 但亲友死都要入呢间入到去- 有2 个问题: 1, 哗,咁细间既, 一d都唔日式既餐厅第2 ,d小姐好细个我谂得16 ,7 岁仲要金晒头发又唔扎起d头发好喇点野食:::: 三文鱼sushi 2件, 软壳crab 卷(6件),海胆八爪鱼手卷,刺身(三文鱼x 吞拿鱼)首先黎既就系刺身...吞拿鱼好难食第一次食咁难食既鱼三文鱼冇三文鱼既鲜味得雪柜味>.<之后黎左个海胆八爪鱼手卷, 呢个就唔错但块紫菜食到我咀都歪埋, 三文鱼sushi 呢个八吋长,但d三文鱼冇乜味, 仲有d寿司饭超级酸唔知做咩事,食到我想呕最后软壳crab 卷得d crab子铺面好食, 入面果旧饭好酸真系唔系几好食同埋咁既价钱我唔洗食得咁差ps :::: waiter 小姐唔该你扎返好d hair , 你帮我"针"水果阵我俾你d头发吹到我块面, 我唔系男人唔好呢味呀
本来想去金田, 但亲友死都要入呢间

入到去-
仲要金晒头发又唔扎起d头发