2013-06-13
唉,一去到,好似好多人咁,听人讲又话咩有名星黎,诸如此类咁,但其实食完先知都系不外如是,唉,比左二百零蚊,都食唔到D二百零蚊既野,对于我黎讲其实二百零蚊已经系算高级既喇应该,但其实琴晚食完先知,佢根本唔值呢个价,唉,不过唯一既系佢真系有好多种食品,乜都有,任君选择,但可能就系因为咁搞到佢食物既质素唔高,仲要D野食既味一时一野,一时又有味,但有时又淡得制==好似马拉戋炒通菜咁,第一次叫个时真系冇乜味,但第二次叫,佢居然好食左好多,好浓味其实依间野D炸物真系好唔掂,炸浆好厚,以海老天妇罗为例,D炸浆仲厚过旧虾,最紧要你旧虾又唔够弹牙,另外庶虾,个虾胶个味系几好食既,但问题系佢又炸到唔知想点咁,太实喇,而且炸得太耐,又硬,咬落去会吉口既==另外佢既炸蚝,如果钟意食生蚝既人应该几钟意食,因为外面炸到极硬身,但入面仲有少少未熟,几重蚝味.但我本人就麻麻地,另外有一个虾多士,硬到==个面包硬到痴线,仲有个虾,根本薄到食唔到,同炸面包其实冇咩分别,大家千其唔好叫黎食==另外有炸由鱼同炸鸡翼,又系炸浆太厚,唉到寿司,卷物同刺身,D火炙寿司都唔错,火炙三文鱼寿司几好,但佢D寿司饭真系麻麻地,佢仲要将旧饭
到寿司,卷物同刺身,D火炙寿司都唔错,火炙三文鱼寿司几好,但佢D寿司饭真系麻麻地,佢仲要将旧饭整到几大下,另外有一个火炙寿司佢旧鱼==小到睇唔到,但我唔记得左个名==哈,但大家都系叫火炙三文鱼寿司算,另外佢D卷物都系中中等等,唔系好多料==不过不失啦,至于翜D刺身都唔系话好好食,除左三文鱼之外其实其他都切到几细下,唉,佢D刺身都系普普通通咁既味,如果D人话好新鲜,咁我真系唔系几食得出==对呢间野真系冇乜好感,唉
至于佢D中菜,我食既大部份都系OK既==因为佢唔会整到耐食,但唔系食完你又会好想食多次,我食完就只可以话,5,OK,但我唔会再叫,因为要食其他野,但我觉得二百几蚊净系食中菜有D唔抵咁
,最后佢有烧鸡翼同鸡比菇,佢将个鸡翼系侧边切开之后打开只鸡翼黎烧,扮晒系鸡扒咁,但佢又唔整走D骨,另外系鸡翼入面既肉汗本来比D鸡皮包住,咁咬落去就好好食,咁佢咁样㓥开,烧个时,D伕汗比佢烧个时流走晒,真系好失败,究竟系边个人多旧鱼咁搞法,无错佢咁样做系可以令到只鸡翼快熟D同埋知到入面熟未,唔会搞到入面未熟而出面隆左==但系你将佢㓥开再整开扮鸡扒真系好失败,搞到一旧好地地既鸡翼变到又干身又硬又冇肉汗,唉,鸡翼比你㓥开之后已经好薄,咁仲攞去烧,唉,真系唔想比佢咁样浪费食材,另外个烧鸡比菇都好D,因为佢写到明憬牛油,你一食落口,真系好重D牛油味,将D牛油吸晒入去,真系唔错
另外佢都唔系几会漏单,你画左既野一定会黎,但系系时间问题,你同佢追单既话,佢仲会好好咁攞将入左单既纸出黎同你对,所以未黎既野食就等下啦,时间问题,一定会黎