2006-12-11
今日同左男朋友仔专登搭车去tst就系为左试下triple o的burger~2个人叫左bc burger同蘑菇burger,有薯条,野饮转左blueberry milkshake同chocolate milkshake.个burger都几大个,真系一啖好难食得晒,结果咬到周围都系茄汁,d包纸痴住晒d cheese~waste左添~不过讲真就冇想像中咁好食.冇错牛系好有牛味,feel到材料系新鲜的,但味道方面就冇太大惊喜.我唔否认系好味既,但一个餐$59抵唔抵就真系见仁见智喇.薯条连埋薯仔皮一齐炸,一条系mc叔叔2-3倍的size,食落热辣辣(唔知好彩炸起定点)连埋薯皮既薯条好好食~至于milkshake都唔错,饮落劲雪糕味,blueberry果个仲有果肉添~但本人就觉得似似地溶左既雪糕...anyway只系我自己谂衰左,味道系好好既,但又要加廿皮...都几掠水~overall真系唔错,同埋唔驶惊唔够饱,望佢唔算太大件但原来真系好滞架~