2021-05-03 44 浏览
今日陪人去荃湾睇租盘,跟手喺就近食呢间好有特色嘅餐厅, 听闻叫个德国猪手唔错, 但点餐嘅时候发现冇咗,所以就叫咗其他嘢食。餐厅环境好靓, 有好多猫猫摆设,仲有个萤光幕不断播放各地唔同嘅猫猫短片, 打卡影相一流。 我哋叫咗一个牛油果烤带子沙律, 焗蚝6pcs, 水牛城鸡翼, 纽西兰肉眼扒配香烧汁。牛油果带子沙律, 清新嘅牛油果加上两边略煎香的带子,配上香草沙律醋, 非常美味。蒜蓉焗蚝,蚝烤了尺寸都没有缩减太多,6只都系$88蚊,相当抵食。水牛城鸡翼,鸡翼大大只但酸辣味道不够出,需改进。纽西兰肉眼扒配香烧汁套餐,有蘑菇餐汤, 餐厅自家制餐包配香醋,仲有餐饮。餐汤好饮, 超香磨菇味。个肉眼扒超大,够两个人share, 最抵锡系个side dish, 紫椰菜炒蘑菇, 啱晒唔食 淀粉质的我。满足的一餐。

6pcs, 水牛城鸡翼, 纽西兰肉眼扒配香烧汁。

满足的一餐。