2020-11-03 624 浏览
加入openrice成为会员,主要系想公开呢间餐厅嘅无理对待,等大家帮吓D员工,日日唔驶做,早日关门大吉🙄前日,一行九人,朋友当中有个十多岁的少年,先到达呢间餐厅,点咗个餐蛋面食住等其他人。几分钟后我哋到齐(当时餐厅只有两个食客)正当大家商量坐边张枱时(每张枱有4张椅),远处一女员工面带恶意,对住我哋指指点点,但大家冇留佢讲咩。正当朋友提意拉两张椅过同一枱坐(限聚令已可以六人一枱),附近另一女员工,恶形恶相 极不友善讲:都系食嘢啫,食完就走,唔好郁啲枱櫈,如果个个都系咁,我哋就做极都做唔完⋯⋯未order野食,已经咁嘅态度,搞乜呀?所以大家二话不说,拍好D櫈,乜都冇讲,去帮衬第二间啰!吩咐仲食紧碗面嘅少年,食完之后,向前行再join番一齐。点知 当我哋一走,餐厅员工即刻对佢讲:快D食啦⋯⋯"𨅬"番去揾你D fd啦⋯⋯呢间野D人,真系好笑,又冇礼貌又冇品又冇胆,只识虾细路。我哋完全冇得罪佢哋,客人有权选择嘛,连餐牌都未掂过就走,都可以咁嘅态度? 况且,少年系帮衬左㖞😡😡😡实在太过份

呢间野D人,真系好笑,又冇礼貌又冇品又冇胆,只识虾细路。
2020-11-01