拉面食得多...但沾面反而就少食有日做完野未食lunch,咁岩行到厚福街呢间铺,见到有好多人入去食,但讲紧系5点only🙈🙈入到去你见佢位其实唔算多,真系好似去日本咁要面壁思过😆但位子都算阔,坐得都ok其实系比佢出面部电视播紧大大只芝士龙虾好吸引!!!!!小妹都疑惑过,电视梗系大大只喇,如果实物有打个8折已经好好!😝😝黎到见到佢热到zaza声.....翻滚著好香既虾味,先试左佢一啖汤,相信佢系用几十只虾头爆香,再去淆个汤底,入面仲有几块猪肉,超级浓既虾味!!!!而且好杰身,再放d面落去,你见到d面好挂汁...面既口感好弹牙好好食!!😍😍😍😍😍重点重点重点系佢个龙虾真系吓亲小妹!比我预期既大得多!!!!!仲要系好新鲜多膏,肉质系弹牙唔霉!!!最怕食d龙虾系霉....有阵雪味。如果佢冇焗咁耐应该仲好食D!加上佢用既呢只芝士你食落就知好唔同,香好多~~~~份量亦好多!食得好满足🥰🥰另外值得加分既系,佢装汤汁既器皿系全程都keep住热辣辣好正!如果个钳佢有敲碎埋咁就perfect喇!😏😏成间餐厅比我既感觉就系好有人情味同温暖,必定必定会再encore!!❤❤❤
拉面食得多...但沾面反而就少食

• 极上RACLETTE芝士龙虾沾面