2012-03-31
在团购中买了4张【火锅任食2小时】$98 任食贵价食材:安格斯牛肉、竹串海虾、黑豚肉,超过60款配菜任你拣!足7款特色汤底可选: 黑松露上菌锅、麻辣鸡锅、印度咖哩锅,再送竹蔗茅根水+雪糕+精美甜品!(原价$236)因为喜欢食虾, 所以一去到谂住主攻虾啦, 点知叫20只, 黎10只, 叫10只, 黎5只, 我地问佢点解得5只, 佢地答要计人头出虾, 我地4个人, 请问5只点分?? 只好不断入纸啦, 仲火滚, D 虾既size由中指变尾指, 最后仲冇虾出添!!! 老实讲, 我地一家食埋都唔知有冇一斤, 一斤虾要几多钱姐, 敢样做生意, 鬼有人黎咩.另外, 其他食物都不太新鲜, 亦没有超过60款配菜任我拣, D雪糕只有一人一小杯, 而且D精美甜品都唔太觉眼放系边.这间鲁一居, 我一定不会再去, 又唔系唔使钱, 食到好似乞感!!