2007-05-07 12 浏览
由于家住旺角,消夜好多选择,行过兆万中心拣咗藏户呢度,因为见佢有特价仲系半价/七折添。4人拣了以下食物:-Sake (720ml)-- 1 枝牛肉刺身--问侍应(主任)牛肉边度来,佢竟然好肯定答话"唔知",不过边度来都冇所谓反正牛肉薄到纸咁,冇口感又冻冰冰完全冇味。鱼生--非常麻个只。其它--乏善足陈讲吓装修--以日本餐厅来讲都算求奇,尤其门口有排中国算盘做装饰,完全唔相关更加唔喺靓,个Designer唔知冇料定冇heart,我身为M K 友都有要求架!服务--要劲加强产品知识,生牛肉比得客人食,唔答日本都话系袋鼠国啦,起码冇吓亲人先。以上讲啲野好似过份要求,但我埋单要$1200蚊,我又冇乱叫食物,只是一般情况,老实讲,消费市场有智慧,大家公平,冇heart 好难赚钱。
4人拣了以下食物:-
Sake (720ml)-- 1 枝
鱼生--非常麻个只。
其它--乏善足陈
唔知冇料定冇heart,我身为M K 友都有要求架!