2014-09-14
一向係呢區都唔會信任何廣告牌, 因為食物永遠同相入面既差100%..不過今次唔係一入去, 感覺ok有格調的, 坐係窗邊, 明明望住旺角街景, 但覺得唔係旺角咁有鬧市既方便, 又有高級既食物質素 同 唔會嘈到拆天既場所, 呢個價錢絕對唔貴西京銀雪魚相對價錢, 跟我expect的差不多, ok唔錯3, 當然唔可以expect酒店既質素. 未夠好香, 未夠好滑, 未夠好鮮鵝干配芒果醬壽司鵝干燒得干身左d, 香得黎焦左點, 唔juicy, 唔酥, 唔係好油, 如果可以真係用芒果會好d三文魚腩壽司 正常肥美甜蝦壽司高質, 又肥又大隻, 好鮮甜, 有點靠向牡丹蝦既質素, 唔錯唔錯!海膽壽司 (不是一板的那個, 因為在MENU上一板的那個賣既價錢昆比較低的, 不同類)價錢高, 因為, 真的有靠向北海道既質素!! 口感厚, 極鮮甜, 份量多! 正!! 推介!赤貝壽司唔錯, 不過我expect會係真係即開個d, 但係呢個質素唔係即開, 不過接近甜蝦帶子油醋漬甜蝦都係又肥又大隻, 帶子鮮甜, 配上油醋, 新鮮醒胃, 推介!北海道鮮帶子壽司 好靠近北海道既感覺! 口感爽, 極鮮甜, 呢個唔係高級解凍帶子可
不過今次唔係
有鬧市既方便, 又有高級既食物質素 同 唔會嘈到拆天既場所, 呢個價錢絕對唔貴 西京銀雪魚
相對價錢, 跟我expect的差不多, ok唔錯3, 當然唔可以expect酒店既質素. 未夠好香, 未夠好滑, 未夠好鮮 鵝干配芒果醬 壽司
三文魚腩壽司
正常肥美
甜蝦壽司
價錢高, 因為, 真的有靠向北海道既質素!! 口感厚, 極鮮甜, 份量多! 正!! 推介! 赤貝 壽司
唔錯, 不過我expect會係真係即開個d, 但係呢個質素唔係即開, 不過接近 甜蝦帶子油醋漬
甜蝦都係又肥又大隻, 帶子鮮甜, 配上油醋, 新鮮醒胃, 推介! 北海道鮮帶子 壽司
好靠近北海道既感覺! 口感爽, 極鮮甜, 呢個唔係高級解凍帶子可以俾到的, 而係新鮮開殼出來, 活活的鮮! 強烈推介!
劍魚腩壽司
肥美, 冇渣, 不俗! 可惜呢度冇油甘魚腩.. 安格斯牛鍋
鍋底唔錯, 配上各配料, 尤其係粗粉, 食完生野暖下胃, 唔錯!