(非会员)
2007-11-24 9 浏览
我未食过咁难食嘅上海嘢!!!首先,D员工除咗识得叫人入嚟坐同帮人埋单外,其他嘢一概唔理,离罩!!!!讲番正题,果晚同女友叫咗个$128套餐,有一碟海蜇,一碟蟮糊,一碟无锡骨,一笼小龙包,两碗酸辣汤及甜品.首先碟海蜇,好似橡根咁无味又UN,叫伙记拿D麻油,佢地又唔识听,听到又唔理,离普!!跟住碟无锡骨,初头碟嘢到果时我以为佢拿错第二味嚟,因为成碟水汪汪,D骨好似白烚,以为系清汤腩.....酸辣汤同蟮糊一般,因为浓味嘢好难煮得差!!到小笼包,虽然新鲜出炉,但唔见得好味,肉又实又冇汁.食到我同女友冇哂mood,惟有叫人上埋糖水走人,谁不知,连碗西米露都酸嘅,顶!!!!喂,人地刘华贵为明星,见到fans比人打都加多两钱肉紧跳落台打公安啦,做街坊生意都做到咁冇heart,迟早关门大吉!!!!!
我未食过咁难食嘅上海嘢!!!
酸辣汤同蟮糊一般,因为浓味嘢好难煮得差!!
到小笼包,虽然新鲜出炉,但唔见得好味,肉又实又冇汁.