2014-09-04 4515 浏览
好似记得嚟大喜屋食野同打食评都两个月之前既事睇反openrise呢到先知!之前去左尖咀个间,而家朋友又提议食呢间,原因好简单-.-觉得中环食过几次都好食过其他两间!咁系过海个边番工,放工去食谈何容易我地d新界人士就要专登过去啦!为左食好野,就冇所谓啦!食晏左食8:45,就咁望入去都ok full,不过冇尖咀爆得夸张!入到去坐落个感觉觉得比尖咀舒服左,枱与枱距离差唔几食物方面应该同另外两间一样,但朋友提醒左我转左新野咁旧底食过好味咪无得再食!一如以往,都系食鱼生刺身寿司个d,唔逐样介绍啦!我食完觉得鱼生都几新鲜,三文一样肥美,甜虾size差唔多,寿司咪又系咁,冇话去到'特别'过尖咀程度!烧物窝物都同样唔错,青口同猪颈肉都出色,猪颈肉系新野,都冇一片大一片细,碎婶婶而烧菠萝一样甜有汁,不过可能咁岩分到近边位,就冇咁好汁炸物仍然保持到热辣热咁埋嚟!芝士年糕一样咁正!另外多左样叫炸金专新野,口感软,几有趣,可以试下!服务方面,都系咁上下,冇咩话漏单情况,呢间可能冇full得咁劲,员工见到食物同人数数量差异都会出声,同客讲番!都会主动行下睇下边个要换碟同收下野!到最后指定动作,出尽个小小位食雪糕
好似记得嚟大喜屋食野同打食评都两个月之前既事

睇反openrise呢到先知!

之前去左尖咀个间,而家朋友又提议食呢间,原因好简单-.-

我地d新界人士就要专登过去啦!为左食好野,就冇所谓啦!

入到去坐落个感觉觉得比尖咀舒服左,枱与枱距离差唔几

食物方面应该同另外两间一样,但朋友提醒左我转左新野

咁旧底食过好味咪无得再食
!

一如以往,都系食鱼生刺身寿司个d,唔逐样介绍啦!

冇话去到'特别'过尖咀程度!

而烧菠萝一样甜有汁,不过可能咁岩分到近边位,就冇咁好汁

炸物仍然保持到热辣热咁埋嚟!芝士年糕一样咁正!

另外多左样叫炸金专新野,口感软,几有趣,可以试下!

客讲番!都会主动行下睇下边个要换碟同收下野!

到最后指定动作,出尽个小小位食雪糕!

整体嚟比较我自己觉得冇话好唔同,人真系好主观'动物'
题外话/补充资料: 听闻会耐不耐转野食,恐怕中意食就要嚟食密d,会考虑食埋CWB个间
2014-09-03
  • 芝士年糕