2024-06-26
ℙ𝕖𝕣𝕗𝕖𝕔𝕥 𝕔𝕠𝕞𝕓𝕠 𝕗𝕠𝕣 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝟛𝟘𝕚𝕤𝕙 𝕔𝕝𝕚𝕞𝕒𝕥𝕖💦天气啜一声话热就热🌞,话出汗就出汗🥵,唔食返d甜品点平衡心理🏁。Weekday 去葵广扫街最 fit 架啦,唔会多人得去边🪅;之前经过两次呢间甜品店🐰都因为食饱左无 quota,今次一于直接黎食左甜品先🍡~我同👦🏽 order 左一份 combo set,包括一份三条招牌西班牙油条🫦,同埋一杯意式雪糕🍨 ,一冷一热效果不得了。听讲老细s系特登去西班牙🇪🇸取经研究 churros🤼,绝对唔会晒 quota!Churros 即叫即挤即炸💥,唔会见到好多条摊晒系到或者翻炸👁️,新鲜炸起外脆内软🤯,好耐无食过咁高质既 churros💯。我地拣左🇫🇷法国 Valrhona 85%黑朱古力酱🍫,浓郁而唔会太甜⚡️,呢个配搭无得输👻。开心果 gelato 啖啖开心果粒,雪糕厚实又 creamy🤏🏽,仲未计 topping 加既开心果碎🪐,成件事好天然,口感非常丰富🤩。Combo Set | $60🥨Signature Bunny Churros with Valrhona 85% Dark Chocolate Dipping Sa
Combo Set | $60
🥨Signature Bunny Churros with Valrhona 85% Dark Chocolate Dipping Sauce
✳️Pistachio Gelato
店铺厨房透明度高,俾客人睇到整个制作过程🧈;除左铺名有🐰灯,铺后面一大幅打卡墙📷,简单红白绿三只色令食物更突出🌈。