2019-07-03 742 浏览
果然一小时好难有新纪录,上次四份,今次四份半?时间太赶好难认真数,可能见我可怜,过咗一、两分钟都照出份细俾我,你客气问我够唔够,我都唔好意思再加啦!今次系白味噌同期间限定竹蔗茅根汤底,点都唔会健康,两旧肉落去就变哂色。但竹蔗茅根真系厉害,明明屋企都用过嚟做汤底,但通常都食唔到咩嘢味,亦可能煲细,火力又够,就算只能加清汤,食到尾哟牛都仲带有佢嘅清甜!今晚超多人,同上次感觉唔同,一入场员工已开始收尾,人见得到,但理到你比之前仲少,所以开始个个自己加汤,只求你快啲上肉!而肉嘅水准比之前稳定,都系偏厚,但每片大大块又整齐,唔同之前次次切法唔同,好似抽奖梗,亦只有第尾那份细比较乱同一份中间未融雪。火锅料一样唔补,前菜、蛋糕,雪糕同汽水都保持到最尾有加到,全部统一十点截单,即系无论你食正价定特价,九点定九点半入,都系过个时间找数,但之后就唔理你坐到几时,出面啲嘢未清都可以照攞,应该搞好哂其他先赶客吧?今次隔离枱都有高手,原来唔同出面,无限你几人每次加几份,唔太过份一次可以叫几份,学到野,下次唔好浪费张枱嘅空间我都两份起叫,费事一份份等浪费时间。但都要食得哂!有枱就唔知为唛最尾见无得加肉就放一堆丸落

今次隔离枱都有高手,原来唔同出面,无限你几人每次加几份,唔太过份一次可以叫几份,学到野,下次唔好浪费张枱嘅空间我都两份起叫,费事一份份等浪费时间。但都要食得哂!有枱就唔知为唛最尾见无得加肉就放一堆丸落锅,成半锅丸,俾完钱职员都叫佢食完先好走。