2024-03-18
上次食过佢地驰名嘅麻辣鸡煲之后,回味无穷,已经决定咗要encore嚟试佢嘅螺片花胶鸡煲。好彩我哋今日早到唔使等位,一坐低店员就会俾盘热水你消毒下碗碟筷羹,相当卫生,抵赞👅滋补螺片花胶鸡煲🍲鸡汤入口清甜滋补,带有清香浓郁嘅芫茜味,啱哂啲芫荽控。原来芫荽唔只净系夹皮蛋同鱼片,原来同鸡肉及花胶都好夹。花胶够爽滑,含有丰富骨胶原,真系要食多几旧。螺片鲜味爽甜,鸡肉质地鲜嫩有鸡味,又唔鞋口。配上灼至半透明嘅萝卜,萝卜吸收左鸡汤嘅精华,咬落去鲜甜可口😎极品本地手切牛颈脊(小)🤤牛颈脊雪花分布均匀,肉色红润,有一定厚度,唔会薄到好似一阵风咁,浓郁嘅牛肉味加埋厚实嘅咀嚼感,牛魔王一定收货✨饺饺阵🥟总共有四款口味,包括鲜虾云吞、鱼皮饺、韮菜饺同麻辣饺。建议可以先由最淡味嘅鱼皮饺开始食,而当中嘅麻辣饺至为香辣惹味,非常独特,唔系度度有得食。另外呢啲饺子同云吞粒粒馅料都充足饱满,仲胀过我个荷包🤤杂菜篮🥬🥒🥦蔬菜鲜嫩翠绿,总共有四款,包括生菜、油麦菜、白菜仔同菜心,份量都唔少。响享受用打边炉嘅同时,食返啲蔬菜可以中和下肉类嘅油腻感👍食到尾声,我地发现已经有好多客人喺门口等紧位。客人之多,可以话系商场里面最热门
滋补螺片花胶鸡煲🍲
极品本地手切牛颈脊(小)🤤
饺饺阵🥟
杂菜篮🥬🥒🥦
食到尾声,我地发现已经有好多客人喺门口等紧位。客人之多,可以话系商场里面最热门嘅餐厅之一。不时都听到店员接获电话查询餐厅地址,可见食客好多都系来自区外专诚过黎帮衬呢间餐厅食鸡煲,可见餐厅水准之高💯🉐