2023-10-25 66 浏览
之前同埋老公一齐食过呢一间餐厅,𠮶日嘅用餐体验同埋环境都比我几好嘅印象(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)所以今次就带埋好朋友一齐嚟食晚餐。我哋叫咗一个主食和三个小食。首先,主食系美国BBQ酱烧猪仔骨配薯格,猪仔骨唔会好硬好难切,肉质都系嫩的在配上超多嘅酱汁的酱汁真系好正(´▽`)薯茄应该系即叫即正仲系热辣辣的!!第一款小食系味醂烧鸡泡鱼干,一定要点埋沙律酱食,系好好食(^_^)第二款小食系香酥七味鸡软骨,鸡软骨都好够味再加上本身上面有少少七味粉,可以选择要唔要点沙律酱食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)不过我就钟意配沙律酱食多啲!最后一款小食系串烧拼盘,拼盘入面5款串烧包括埋牛肉猪肉鸡肉(*^__^*)咁多款串烧左我最钟意食牛舌系好淋的!