2017-03-10 399 浏览
上次试过屯门新开既分店,有d失望,今日出开观塘探朋友,顺便试下呢间分店既水准先。餐厅厨房以开放式设计,用玻璃间格,望落开扬整洁,感觉良好。香酥鱿鱼圈,旧柠檬好似放左几日咁,鱿鱼圈食到鱿鱼味,但外层一d都唔香酥,可能唔系新鲜炸起。 虾肉烩意大利饭,卖相唔错,米饭粒粒饱满,煮得软硬适中,可惜个白汁味道偏淡。松露菌薄饼,热辣辣香气扑鼻,饼皮够脆,茄汁底够味,不过食唔到松露菌味,好食,但似一般茄汁底薄饼,冇咩特别。海鲜薄饼,饼皮更薄又脆,但由于冇汁底,海鲜又唔够鲜甜,所以只食到饼底味。以薄饼店黎讲,2款甜品都合格,味道唔太甜。而且主要都系食云呢拿雪糕,作为薄饼后既甜品,唔错。