2018-07-12 51 浏览
通常作为吃货都会拥有一系列口袋名单 餐厅 总会有再食既机会🤤 不过往往都要相隔一段颇长既时间 因为始终太多餐厅有好野食💕隔咗好耐无食 有两款套餐可以简😗 我同朋友都系简较贵个款😛😛 我地简咗海鲜任食边炉$368 酱油费一人$10早离座有85折连酱油费都有折👍🏻 任饮任食 有齐多种海鲜 一大个海鲜拼盘 份量按人头计 高级食材包括鲍鱼大带子 海虾 青口象拔蚌同扇贝等 见到个海鲜拼盘都觉得正 款款都大大只😍餐厅汤底选择不少 有浓有淡有辣汤 上次简咗花胶螺片鸡汤底🐔今次就简咗款相对清淡既汤底 冬瓜白肉卜卜蚬锅 谂住试真材料既新鲜度😬未打边炉前 当然食下小食先 又长又大旧既炸鱼皮就系新鲜炸起 咬落够哂香口 脆卜卜 绝对系我打边炉既最爱🤣牛肉🐮同豚肉两人一碟 同上次一样我地简咗手切安格斯牛 因为牛味够哂浓 高质牛 肉质嫩滑 雪花部分分布平均 厚薄岩岩好😆钟意饮红白酒🥂🍺🍷🍾就真心化算 因为包埋任饮 回本之选 可惜我地都唔多钟意饮酒 所以就饮咗一堆韩式饮品同啤酒都有 选择亦好丰富🤘🏻多款手打丸同手打食材 包括墨鱼丸 猪肉丸 韭菜饺 猪肉酿鲜冬菇等 款款都几足料同够哂新鲜 按人头计份量 绝对唔怕食唔哂

多款手打丸同手打食材 包括墨鱼丸 猪肉丸 韭菜饺 猪肉酿鲜冬菇等 款款都几足料同够哂新鲜 按人头计份量 绝对唔怕食唔哂🥢 今餐整体系超丰富❤️ 有唔同野食选择之余样样都够哂新鲜 价钱系铜锣湾黎讲算系合理 过多排我谂我又会忍唔住黎encore💃🏻