2023-08-03 38 浏览
之前系度庆祝过生日,觉得几好,朋友生日黎多次~一见到个门口朋友就觉得好新奇,感觉高级。穿过一条复古楼梯,好似时光倒流咁,楼梯装饰充满玩味,可以系度影下相。美中不足系二人枱比较细,冇位放袋。菜式都充满新意,唔似得其他一式一样嘅cafe。蟹膏蟹肉炖饭$198蟹膏同蟹肉份量都多,饭食落好creamy,煮得好有心机。和牛吞拿鱼他他$178第一次见馅料仲多过多士😂吞拿鱼同和牛比例刚好,加埋牛油果好有口感。双色焗蚝 $128蚝大大只,有芝士味同蒜茸味,中意芝士香浓嘅味道~另外仲叫左两杯cocktail ,青瓜cocktail同eleplant,青瓜有啲咸味我麻麻,酒味都浓,elephant 朋友就话有啲药水味。最尾叫左个甜品迷幻磨菇,加写生日字,都算比到惊喜朋友~~虽然酒一般但嘢食都值得再黎食~~

蟹膏蟹肉炖饭$198
蟹膏同蟹肉份量都多,饭食落好creamy,煮得好有心机。

和牛吞拿鱼他他$178

双色焗蚝 $128
蚝大大只,有芝士味同蒜茸味,中意芝士香浓嘅味道~

2023-07-28
庆祝纪念