2022-10-15 25 浏览
今次去到黄金海岸分店,环境光猛啲同楼底超高,平日晚市都差唔多full house。另有outdoor位同朋友饮返杯食下串烧都唔错呢!点咗晚市二人前套餐,内容物都几丰富,有前菜、刺身三点盛、二人前炸物、串烧盛、煲仔饭及甜品。我地冲住佢嘅盐烧白鳝煲仔饭嚟,食落都无令我地失望,质素有保持到!白鳝爽弹,边位带少少焦脆,但要小心细骨~而煲仔饭调味一流,每粒米饭都裹满酱汁,拌匀埋蛋黄增添了湿润感,夹杂葱花同少少饭焦食落好香。套餐其他食物都唔错,刺身三点盛有三文鱼、油甘鱼同带子,每款都切得几厚身。炸物有唐扬炸鸡、广岛蚝、吉列炸虾。炸虾超巨型,广岛蚝都几鲜甜。串烧有和牛粒、手羽先、波板豚肉串、大啡菇、秋葵、菠萝,特别钟意波板豚肉串,好特别!最后仲有一客甜品,当晚满足了!
另有outdoor位同朋友饮返杯食下串烧都唔错呢!

最后仲有一客甜品,当晚满足了!