2024-05-13 172 浏览
今次又系去食两𩠌饭,冇计,因为穷。添饭𩠌又系两𩠌$34 ,今次比上次新开张𠮶时候少人咗啲,所以好快1:00排队就轮到咗我。见到都系因为店舖面积比较细,所以𩠌菜选择相对比较少,同上次种类差唔多,可能食埋今次就转其他两𩠌饭。先讲吓,今次我食咗啲乜嘢𩠌,我食咗牛仔骨同埋冬菇蒸鸡。牛仔骨佢嘅煮法唔算太过入味,但系肉质比较腍,可能落咗好多松肉粉,但系牛仔骨嚟讲肉松先可以咬得入,所以可以体谅佢落咗肉松粉来嚟整腍啲,但系会令到味道反而冇咁好。至于冬菇蒸鸡不过不失,阿姐都俾咗好多肉俾我。$34算系咁。👍🏿👍🏿总括而言,佢嘅缺点就系𩠌菜款式太过少同埋经常相同,所以想选择比较多嘅朋友可以选择其他两𩠌饭店舖,但系添𩠌饭算系不过不失。
今次又系去食两𩠌饭,冇计,因为穷。

至于冬菇蒸鸡不过不失,阿姐都俾咗好多肉俾我。
$34算系咁。👍🏿👍🏿