2011-06-30 24 浏览
本来一早已经想黎试, 但见这里的食评好像评分麻麻, 最近好像有点起色, 于是"冒险"试下, haha. 我地一行三人, 两点九坐低, 星期日都有下午茶, 不过三点钟先有, 于是我地先叫左个细冬荫功和酸辣凤爪沙律, 另外在OR见到人地食风沙豆腐好似好正咁, 点知order完好耐先返黎话冇得卖啊. 个冬荫功用个炉热住上, 好彩有个炉, 否则佢d冷气禁劲真系会好快吹冻晒. 估唔到细size都几多, 我地三人每人都饮左两碗, 好彩唔系好辣, 老人家唔食得太辣, 但有好香椰汁味, 亦有几多料例如草菇香茅等等, 值得一试. 至于个酸辣凤爪沙律, 都系一般水准, 小小辣, 份量几大, 不会只系见d洋葱而冇凤爪. 另外叫左两份下午茶餐, 一份系猪脾饭, 好淋都几多汁,配上好多咸酸菜, 好大棵好干净的. 另外叫左个份系泰式拼盘, 一个篮上好精美, 重好有份量, 两个酿蟹盖, 两件虾饼, 两件唔知咩饼, 两只鸡翼, 个底仲有好多薯条, 真系抵食. 婆婆妈咪都好满意, 食禁多野埋单只系$199, 睇黎今次冒险之旅大成功啦. ^^这间餐厅好好生意, 我地坐到四点都仲系咁有人入黎帮衬!注意这里食够二百蚊先可以碌

这间餐厅好好生意, 我地坐到四点都仲系咁有人入黎帮衬!

注意这里食够二百蚊先可以碌卡的.
2011-06-26