2021-10-12 292 浏览
《冚棒唥 Ham6baang6laang6 》旺角八号风球前夕已经无心工作😏📧揾个地方坐底食野做埋d手尾准备收工🤗<冚棒唥>最近开左新舖喺广东道,舖面舒服过佐敦,今日无咩人可以坐耐少少(本身有限时90分钟)⏳<岩岩好全日早餐>🥗最吸引我系有芝士大啡菇同焦糖香蕉🍌其实都几丰富,先讲厚切蒜蓉多士,好浓既蒜香味,半件有点唔够想要够一件🤤滑蛋望落唔多但其实炒得几厚,而且蛋味都浓几好食,香草肠有3条但味道就一般无咩大惊喜😶薯饼同烟肉都系正正常常,沙律菜佢用黑醋调味,我自己就几喜欢🥰焦糖香蕉不错,最正系芝士大啡菇,佢好似用水牛芝士,焗完好夹好好味🤗回点率98%<HA!虾饭堡配脆脆薯角・沙律菜>如果一个女仔食,我觉得好饱😝薯角份量不少,好香好脆少少咸☺😌一直唔停手咁食,虾饭堡用珍珠米其实饭量都唔少,加埋块虾堡真系好饱但都系不错的<泰・蝶豆花椰香咖啡>打卡饮品,实物好靓😃影左好耐相都keep住无沉淀,椰香味配咖啡好正,不过应该好鬼肥🤭<海盐焦糖咖啡>😍好好饮,沉沦咁一直饮,焦糖味好香有少少脆焦糖,都几大杯,但饮到去底就甜左少少,又系肥肥饮品※礼貌一绝,无论送餐,收餐,问意见都 好好礼貌💖值得再去
《冚棒唥 Ham6baang6laang6 》旺角

八号风球前夕已经无心工作😏📧
揾个地方坐底食野做埋d手尾准备收工🤗

<岩岩好全日早餐>🥗

最吸引我系有芝士大啡菇同焦糖香蕉🍌

<HA!虾饭堡配脆脆薯角・沙律菜>

如果一个女仔食,我觉得好饱😝
薯角份量不少,好香好脆少少咸☺
😌一直唔停手咁食,虾饭堡用珍珠米
其实饭量都唔少,加埋块虾堡真系好饱
但都系不错的

<泰・蝶豆花椰香咖啡>

不过应该好鬼肥🤭

<海盐焦糖咖啡>😍

好好饮,沉沦咁一直饮,焦糖味好香
有少少脆焦糖,都几大杯,但饮到去底就甜左少少,又系肥肥饮品

礼貌一绝,无论送餐,收餐,问意见都 好好礼貌💖值得再去

2021-10-12
  • 海盐焦糖咖啡