「禾是穷鬼whita 醉爱买抵野」🛖 Sticks and Fire📍北角木星街23号维峰‧浚汇地下6-7号舖性价比:🐘🐘🐘🐘/5(穷鬼表示冬天食铁板真系好正❄️🤤 )冬天咁冻好想食啲暖笠笠既嘢~无啦啦揾到呢间食铁板嘅好似好正 就一于试吓🤩 想去嘅朋友仔要记住❗️虽然佢嘅地址系写北角 但系其实佢比较近天后或者炮台山❗️记住唔好去错?😜1. 铁板烤鸡+意粉呢个餐有得拣意粉定系薯条😝最后我哋拣咗意粉~一入口好有惊喜!✨系满满嘅蒜蓉味🧄佢另外俾咗个蘑菇汁 可以捞系意粉度一齐食😋只鸡都比想像中大只😝2. 五花肉+薯条由于啱啱试咗意粉~呢个餐叫做薯条🍟佢只薯条系偏向淋身少少的!另外就系五花肉!五花肉真系值得一试!佢调个只酱好好食,甜甜咁同五花肉真系好夹🥳3. 龙虾+意粉🦞好钟意龙虾上面𠮶只芝士汁🧀,如果可以够捞埋啲意粉食一定好正🍝!好似而家做紧优惠$64就食到~真系好抵食#天后 #天后美食 #性价比之选
「禾是穷鬼whita 醉爱买抵野」

🛖 Sticks and Fire
📍北角木星街23号维峰‧浚汇地下6-7号舖

性价比:🐘🐘🐘🐘/5
(穷鬼表示冬天食铁板真系好正❄️🤤 )

1. 铁板烤鸡+意粉

2. 五花肉+薯条