2024-02-01 835 浏览
最近米线阵推出咗期间限定嘅胡椒猪肚花甲汤米线,冬天食驱寒保暖啱晒❄️浓郁嘅胡椒汤底好香胡椒味,辣度适中,我唔太食得辣都食到😳搭配爽口猪肚同鲜甜花甲,仲可以选择牛肉或鸡肉作为配料,大大碗好丰富😋呢排天寒地冻,食返碗热汤米线暖胃,即刻暖笠笠☺️另外,佢哋仲推出咗四款新嘅一人小食,包括爆浆黑糖糍粑、香辣花甲木耳、酱辣猪肚和口水汁尖椒皮蛋,食米线加10蚊就可以加配,而且数量不限,仲要质素唔错~好抵食😳✧爆浆黑糖糍粑大推呢款😍热辣辣炸起,口感烟烟靭靭又唔黏牙,咬开仲有流心黑糖糖浆,甜而不腻好好食🤤✧香辣花甲木耳花甲新鲜冇沙,鲜味加上辛辣更滋味😳黑木耳爽口口感同麻辣酱汁好夹✧口水汁尖椒皮蛋香辣口水汁同尖椒皮蛋绝对系经典配搭~辣中带香,香中带麻,越食越过瘾😋✧酱辣猪肚弹牙猪肚同秘制香辣酱汁好Match,钟意食辣嘅一定唔可以错过👍浓香胡椒汤米线,加上惹味香辣小食滋味无穷,冬日暖心必选🤤

✧爆浆黑糖糍粑

✧香辣花甲木耳

✧口水汁尖椒皮蛋

✧酱辣猪肚

浓香胡椒汤米线,加上惹味香辣小食滋味无穷,冬日暖心必选🤤