餐厅: 太湖海鮮城
资讯:

2018-07-30 2314 浏览
因为亲戚好想食冬瓜盅但又揾唔到介绍边度嘅冬瓜盅最好味咁亲戚嘅朋友介绍食太湖原来都几好食但今次我挂住食, 完全冇影相 炸虾片我迟去到嘅一坐低就食左一块松化的但就多左少少油 烧肉都系我到之前已经食紧嘅都脆皮嘅, 正常野 芝麻鸡好食呀皮好脆只鸡唔算太肥所以食埋个脆皮都冇问题 烧鹅呢个皮就唔算脆肉唔鞋 星班2食继续正常食鱼 鱼汤时蔬清清嘅, 清到当汤饮 椒盐豆腐这个好味道不过就椒盐可以少DD就PREFECT 肉碎豆角香口, 唔算太油 冬瓜盅重点的冬瓜盅都多海鲜不过有同枱食客发现自己冇咩料, 可能阿姐分得唔太平均啫到再添时, 就只有瓜同汤了 超好味蛋散太湖3宝其中一宝真系好好食超松超散得唔会食到成口油 陈皮红豆沙大大片陈皮, 好足料呢红豆都起晒沙嘅 好似呢度有夜茶饮仲开到凌晨2:00下次有机会去饮个夜茶先不过坚多人食完一枱又下一枱入好夸张下所以枱与枱之间空间有限佢地仲会突然间房俾几围咁食
因为亲戚好想食冬瓜盅
但又揾唔到介绍边度嘅冬瓜盅最好味
咁亲戚嘅朋友介绍食太湖
原来都几好食
但今次我挂住食, 完全冇影相

炸虾片

肉唔鞋

星班2食
继续正常食鱼

鱼汤时蔬
清清嘅, 清到当汤饮

椒盐豆腐

香口, 唔算太油

冬瓜盅
重点的冬瓜盅
都多海鲜
不过有同枱食客发现自己冇咩料, 可能阿姐分得唔太平均啫
到再添时, 就只有瓜同汤了

超好味蛋散
太湖3宝其中一宝
真系好好食
超松超散得唔会食到成口油

陈皮红豆沙
大大片陈皮, 好足料呢
红豆都起晒沙嘅

好似呢度有夜茶饮