2023-07-28 88 浏览
最近同朋友去左呢间cafe食lunch 之前净系黎饮过啡 今次试埋pasta☺️佢其实仲有all day breakfast 🍳同bagel呀egg benedict 🥚拣 不过我地好饿要食carbs🤣 所以拣左一人一个pasta🍝同latte☕️冬荫公酱配虎虾🦐几特别! 冬荫公都几出个味 又juicy 同埋都有少少辣下 几醒胃又惹味 配埋车厘茄几夹 虎虾开左边 大大只 仲有2 3只食 煎得几香 Carbonara 配烟肉🥓同parma ham食落系咸左少少 不过份量几多下 几咸香 carbonara 食落相对就无咁漏 个人私心Hojicha 多啲🤭个味出过matcha 拉花🫶🏻🫶🏻