2017-06-18
我承认自己都几港女,虽然喜欢宵夜去冬菇亭嘅风味,但着住高踭鞋落去食饭真系会 dirty。自从领展加入,确实为村民带来不少改善,全新嘅饮食体验,有卡位又有冷气。天气真系好热,好彩巴士站落车两步就行到过嚟啦!一坐低叫个凉浸浸嘅小食先牛蒡腾渍 $48,钟意佢爽脆嘅口感。其次系一个我好喜欢嘅日本小食,鸡泡鱼干 $40,送啤酒真系一流。食物种类都几多,串烧都有啊!我就点咗黑豚腩串 $18 。真系坚抵食,车仔档都系呢个价钱。半肥瘦腩肉烧得好香。仲有刺身食添㖞!我最想食都系海胆 ,$288(1板),我哋人少少叫咗半板,ok nice 无腥味想饱肚唔使一定叫饭食嘅,卷物都唔错。牛油果鱼籽软蟹卷 $88。卖相已经拍得住日本料理。牛油果+鱼籽口感已经好正,再加上酥脆的炸软壳蟹三文鱼籽确实系我最爱,忍唔住要食寿司,$58(2件),鱼子粒粒晶凝通透,咸咸地充满海水味。紫菜仲系脆嘅,细节位做得几好食到最尾先记得要饮品可乐$10一支,冰凉到入心。
食物种类都几多,串烧都有啊!我就点咗黑豚腩串 $18 。
真系坚抵食,车仔档都系呢个价钱。
半肥瘦腩肉烧得好香。
卖相已经拍得住日本料理。
牛油果+鱼籽口感已经好正,再加上酥脆的炸软壳蟹
食到最尾先记得要饮品可乐$10一支,冰凉到入心。