2024-02-17
食左好多年,一直维持到水准虽然唔系啲咩靓装修嘅餐厅不过胜在喺街坊餐馆经济实惠,性价比高!☺️✨泰式酸辣凤爪$62今日第一次食嘅开胃菜,比较辣少少,份量都非常足,四个人每人都食到几嚿!✨明炉冬阴功炸乌头$148次次必点!餐厅有个套餐都系冬阴功乌头,不过散叫呢个乌头就炸过嘅,比较香口啲,口感都比较结实👍👍✨沙嗲串烧 (一打;6猪🐷/6鸡🐓) $144沙嗲一路都系稳定发挥!不过系得猪同鸡,叫1打每样6串就唔使争😺✨粉丝杂菜煲 $78砂煲上枱非常够热!欣赏佢粉丝唔会系一饼嘢,杂菜都有好多款,例如粟米仔、芥兰、椰菜、红萝卜等等,口感好丰富✨泰式虾酱炒饭 $75虾酱炒饭今次都系第一次食,非常足料,虽然个名冇讲明,但原来有炒蛋面、腊肠同一串串烧👍虾酱虽然唔系好浓味,但整体嚟讲好够镬气!✨芒果冰沙 $35呢个我哋几乎每次必点!超级大杯,芒果新鲜好甜🥭欣赏佢唔会系成口冰𠮶只口感👍👍四个人食,今日埋单六百几蚊👍星期六晚都几旺场,不过上枱速度依然快,每一碟都系热辣辣上枱🧡推荐度:🧡🧡🧡🧡🧡
虽然唔系啲咩靓装修嘅餐厅
不过胜在喺街坊餐馆
经济实惠,性价比高!☺️
✨泰式酸辣凤爪$62
✨明炉冬阴功炸乌头$148
✨沙嗲串烧 (一打;6猪🐷/6鸡🐓) $144
✨粉丝杂菜煲 $78
✨泰式虾酱炒饭 $75
✨芒果冰沙 $35
四个人食,今日埋单六百几蚊👍
推荐度:🧡🧡🧡🧡🧡