2022-12-25 84 浏览
今日谂住平安夜出去食饭,点知老公话今日去食好贵嫁,跟住话留下间冰室好似转佐模式,家阵有扒食,价钱又ok,就落去望下餐牌!点知望望下就比个好搞笑既经理姐姐拉佐入去,话圣诞餐好抵食同有礼物收嫁!我地心谂食野有礼物收?伏?我地一家分别点佐三个圣诞餐 头盘我地选择佐龙虾汤同唔记得叫咩蕃茄焗田螺,开头以为系用蕃茄汁焗,点知黎到真系原只蕃茄整,卖相同味道都好夹(搞笑经理真系即刻扲份礼物比我个女)个龙虾汤又系好得我地坐埋位有位西装叔叔就向我地介绍,我地既黑毛猪同肉眼都系用高级货,火鸡都系主厨自家烧绝不是外来买入,好抵食!咁有诚意我地就决定一试啦!试完后真系真心抵赞结论 无论系头盘、汤、主菜同甜品,食物质素真系同出面食既西餐差唔多!我地一家人都无谂过会系冰室食到依个质素,今日真系好惊喜,我地真系食得好开心,希望你地可以keep住依个质素

我地一家分别点佐三个圣诞餐

蕃茄焗田螺

个龙虾汤又系好得
咁有诚意我地就决定一试啦!
试完后真系真心抵赞

2022-12-24