2019-03-19 601 浏览
松艺馆老公话呢两日生意太刺激好想食餐好嘢在海港城泊低架车揾先啦有两间都想食但中菜两个人叫唔到太多款式最后走到「松艺馆」虽然唔多选择但样样都想食先点了两个主菜先上面包⭐️⭐️⭐️⭐️热辣辣好香口加埋牛油+松露酱好味道US Tednerloin 150g ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️份量预左唔多但上碟好精致亦好合口味Crab Risotto ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢客意大利饭超好味!即时加上松露老公话食过咁多意大利饭呢碟最满意👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻然后觉得唔够饱再加一客主菜及要求refill面包king Prawn Spaghetti ⭐️⭐️⭐️⭐️两只虾都好大只👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻煎完都唔觉有油👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻味道我钟意但老公话酸咗少少我们都满意的因为refill面包要即焗所以等了一会儿但都好快上枱加左一间Grilled Asparagus 加埋个酱超好味⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我要了一杯冻柠水老公要了一杯红酒加埋买咗三样小食因为个Truffle Cashew Nuts好好味所以买咗顺便买左包Truffle Crisps及Parmesan cream with summer truffle 埋单$1440.9呢个质数,再加埋望住个靓海景店员超有礼貌上
松艺馆

老公话呢两日生意太刺激
好想食餐好嘢
在海港城泊低架车揾先啦
有两间都想食
但中菜两个人叫唔到太多款式
最后走到「松艺馆」

虽然唔多选择

份量预左唔多
但上碟好精致
亦好合口味

Crab Risotto ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢客意大利饭超好味!
即时加上松露

加埋买咗三样小食
因为个Truffle Cashew Nuts好好味
所以买咗

埋单$1440.9

呢个质数,再加埋望住个靓海景
店员超有礼貌上菜都算快
只系枱与枱太近