2020-04-25 289 浏览
今日入左西贡做facial, 做完之后谂住去食松记车仔面,点知大排长龙,于是经过呢间热狗🌭️小店好似几特别,所以谂住试一试!经店员详细介绍下,我最后点选左黑松露杂菌热狗🌭️热狗加炸洋葱圈套餐!热狗一黎到,卖相的确唔错,但一咬落去,点知冻嘅😨,原来佢嘅杂菌系捞沙律酱个种,唔系平时食开的炒杂菌,正所谓热狗梗系要热辣辣咁食,所以即时大打折扣,而小食炸洋葱圈就味道正常,冇乜特别!总括嚟讲:呢间小店店员好热情,亦好耐心介绍每款热狗🌭️,值得表扬👍🏻!但黑松露杂菌热狗如果可以转为炒杂菌应该会味道更佳,更多人喜欢,做得会更出色!因为我都见到前几篇有人都话呢款热狗冻冰冰!希望小店日后有所进步呢😄!