2022-01-03
Ouiii。WeeeEat - 冻冰冰最岩BBQ - 大榄烧烤 TLCBBQ🍢🔥🌗Dinner👱🏼♀️这个冬天不太冷~12 月尾开始终于有返d 冬天既感觉🥺,冻冰冰就最岩去烧烤😚。位于大榄既TLCBBQ 其实比想像中冇咁远,系屯门公路转车站行大约十分钟就到烧烤场,好多巴士路线既选择🤗不过夜晚行既话就要小心d,因为条路都比较黑。烧烤场个到都有得泊车,揸车既人都好方便😍👱🏼♀️野食方边,选择亦都对得住佢既价钱,鸡翼都已经有4种口味🤭 有全日/半日任食烧烤package,大约有三十多款烧烤食物😳 不过一分钱一分货,食物质素同佢价钱都成正比~ 环境都唔错,地方颇大,有种远离城市繁嚣既感觉🥰👱🏼♀️今次选择既系港式烧烤,亦另有串烧,流水虾既选择~大家试完都可以话我知😚 💰Weekday 18:00-22:00 人头$150,另加$60 炉费(4人一炉)
🌗Dinner