2020-11-02
凑凑卖嘅系环境。一入去感觉好好,装修华丽地方阔落,但再睇真啲其实鬼祟位做得唔好,例如汤匙、食物夹系个兜度劲乌租痴粒粒,最经典系墨鱼滑个碟发晒霉,真系裙晒黑边。睇得出好努力模仿台湾火锅店的服务💁🏼♀️,其实职员大部份都真系好礼貌服务周到,但就衰系一两个人手上,落错单、催极唔来,经理好好已好努力补位。整体服务其实尚可接受。汤底叫了励志锅(辣汤)加食妆锅(花胶汤),老实讲花胶汤杰身得好奇怪,唔似天然嘅汤。麻辣汤不辣且没有香味,愈滚愈似深圳化学边炉,变左死死的红汤及油份。推介的主要系大红袍珍珠奶茶同打完边炉送果杯沙冰。其他食物包括牛上脑、墨鱼滑及棒棒糖只属一般。呢个价位可以有更好选择,装潢再靓食物唔得都无用,食呢个边炉十分唔抵。