2017-07-05
想食韩烧好耐,见今日终于约得齐人就嚟呢间试吓,就嚟行近门口已经闻到好劲烧肉味入到去都几大,有好多张韩烧枱,好彩我哋7点左右嚟到唔驶等位。我哋张枱就喺厨房窗口隔离,但系一d油烟味都冇由于朋友都系食肉兽嘅关系,我哋就点咗人参炖鸡,蟹棒吞拿鱼配沙律菜同两盘都系肉多嘅烧肉。我哋嘅烧炉分别有泡菜蛋,净蛋同埋粟米芝士(加$20),泡菜蛋最快熟,辣辣哋有蛋中和吓唔错佢哋嘅人参炖鸡都几大兜,人参味唔系超级浓啱我,个底仲有好多饭,煮耐d就变咗粥好暖胃吞拿鱼沙律菜加埋d酸酸哋嘅dressing都几开胃,d菜都好新鲜冇霉味呢度就系我哋嘅两盘烧肉!! 超巨型,因为我哋成日食韩烧次次都食唔饱谂住今次叫两盘。都几抵食,每盘$300都唔驶肉嘅阵容都好丰富,有4款唔同部位嘅牛肉,牛舌,猪腩肉,猪仔脾同埋半只鸡! 店员都好细心同我哋讲边款肉大概烧几耐整体来说 isquare 里面 这间韩烧 真是 大件 夹抵食 而且 味道也是挺好的