✨培裉泡菜煎簿饼 💫评分: 7.7/10📝几大份,泡菜够酸够辣,钟意个边有小小脆口,建议可以4个人share!✨板腱肉 / 酱烤猪肉💫评分: 7.3/10 📝呢度提供唔同类型既烧肉套餐,多啲人食可以叫但我哋就散叫,板腱肉有8片,口感嫩滑,烧出嚟唔油腻,酱烤猪肉一啲都唔会干硬,两款都可以包埋生菜同酱料泡菜,就算唔叫餐都有送埋烧蔬菜!有茄子、南瓜、洋葱、鸡髀菇等!✨辣牛肉汤 🔅推介🔅💫评分: 8/10📝有惊喜,口味正宗,都几多片牛肉,个汤好浓郁,钟意可以将饭倒入汤变汤饭,我就钟意配饭食南대门📍尖沙咀金巴利道75号东南大楼地舖(尖沙咀🚇B1出口行7分钟就到)💫评分: 7.4/10💬尖沙咀真系有好多韩国餐厅,同朋友食烧肉+韩国菜,慢慢倾吓偈真心正🥹,同平时嘅韩国餐厅一样有一碟碟前菜小菜,两个人都有6款,嘢食份量都好足,多啲人食可以share多啲main,食物环境同服务都好似去咗韩国!🏃🏻‍♀️再访?🄼🄰🅈🄱🄴#南대门 #南大门 #韩国料理 #尖沙咀 #美食推荐 #香港美食 #尖沙咀美食 #烧肉 #烧肉店 #followforfollow #foodieblog #instadaily #f

✨培裉泡菜煎簿饼
💫评分: 7.7/10

✨板腱肉 / 酱烤猪肉
💫评分: 7.3/10

✨辣牛肉汤 🔅推介🔅
💫评分: 8/10

南대门
📍尖沙咀金巴利道75号东南大楼地舖
(尖沙咀🚇B1出口行7分钟就到)

💫评分: 7.4/10

🏃🏻‍♀️再访?🄼🄰🅈🄱🄴

#南대门 #南大门 #韩国料理 #尖沙咀 #美食推荐 #香港美食 #尖沙咀美食 #烧肉 #烧肉店 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #韩国菜 #韩式 #芝士猪肋骨 #牛肋骨汤 #韩烧 #烤肉 #正宗 #韩式烧烤 #烧肉推介 #推介 #beef