2005-03-06 8 浏览
weekend同BF约o系尖咀lunch,o系El Cid同San Francisco Steakhouse中拣左有salad & dessert buffet食o既后者~ 我o地order左一个healthy set同一个西班牙海鲜饭set,包左一个soup、一篮包、salad任食、一个饭、dessert任食,同两杯drinks~ salad bar唔系好多野食,麻麻o地啦,我钟意个个汤(罗宋汤)同餐包多d,尤其餐包好香脆~ 个饭都几多海鲜,卖相同味道中上啦~ 其实真正填饱我o地o既系dessert,虽然佢bar上得三款dessert,但系就不断出不断转,我o地食左cheesecake butter cake、chocolate mousse cake、迷你忌廉卷蛋、迷你朱古力卷蛋、puff、鸡蛋布甸、牛油曲奇~ 尤其我最钟意曲奇,因为好香牛油味,食落又脆又实,劲欣赏佢o既texture;BF就最like puff~ 最后餐饮劲大杯,饱死...总评:几多野食,味道就一般~ 环境同服务都okay,价钱都合理,可以一试~睇相:http://community.webshots.com/a

睇相:http://community.webshots.com/album/288087453CpplCM