2013-08-06 10056 浏览
收到买一送一coupon就同细佬、呀妈一齐去试下。我地每人叫左一个餐, 拣左烧鸡扒汉堡, 芝士焗猪扒饭同埋印尼炒饭 。细佬叫果个汉堡包超吸引, 份量劲过麦当当足3襾呀, 同埋D番茄好大块, 好新鲜, D薯条好脆, 不过试得几条, 其他都俾细佬食晒。而我果份印尼炒饭配鸡肉、牛肉沙嗲串同煎蛋份量就真系大喇! 初初睇落好似好MINI咁,以为自己食得晒。点知最后食得2/3 , 份量都几够下, 男仔食都冇问题呀,最surprise系有块大虾片,wowoowooo! 而最后个芝士焗猪扒饭, 超正, 因为有好多芝士系面呀~! 而且都好够汁, 唔会食食下唔够汁剩食饭。呢个饭又系超足料, 最尾都系食唔晒,真系想打包晒番屋企食呀! 叫左3个餐份份都好足料,味道中上,仲要买一送一,其实真系好抵食! 所以今次就写个食评推介下俾大家啦~!!
烧鸡扒汉堡
芝士焗猪扒饭