2022-01-22
呢间系朋友嘅朋友新开嘅burger 舖 加左酒去腌啲菜 几特别 🤩 所以去试一下✨A10椒麻香脆鸡堡 Rum burger $68一打开见到都几大个包 好足料咁🥰 个鸡外皮都几脆 入见都嫩 但明明见佢餐牌有三只辣椒但一啲辣味都冇😞 同埋我都唔系几食得出有rum 味 但男朋友就话越食先越有rum 味出黎✨A4吞拿鱼海胆酱牛油果汉堡 Vodka burger+ 薯条&非酒精饮品 $88+$18呢个一打开卖相就差咁啲 🙈 但味道系好嘅 有好香浓嘅海胆汁味 🤤 加上有好多菜好fresh 同埋呢个酒味比较出 薯条都唔错 外脆内软有薯味❤️ 总括黎讲两个burger 都好食嘅 不过如果唔同我讲系用酒腌过啲材料我应该都食唔出有酒🙈可能系我平时少饮酒嘅问题 同埋觉得价钱都偏进取 店员都几nice 睇紧餐牌嘅时候会主动埋黎介绍 我觉得未食过嘅可以试下因为都几特别嘅 但就冇话好吸引到要再食💰晚餐人均$~90味道❤️❤️❤️💔价钱❤️❤️服务❤️❤️❤️❤️环境❤️❤️❤️❤️❌再帮衬
✨A10椒麻香脆鸡堡 Rum burger $68
薯条都唔错 外脆内软有薯味❤️