2019-01-15 178 浏览
今日同仔仔去红磡探朋友,见到呢间餐厅网上评价几高,就特登过来食饭。我叫咗个凯撒沙律。罗马生菜不错很新鲜,另外有面包同埋芝士片,配凯撒沙律酱。很refreshing.之后我哋叫咗两个主食。其中一个主食加咗$60有埋餐汤餐包同头盘。餐汤系西兰花忌廉汤。餐包系黑松露酱搽面包。头盘系烟三文鱼沙律菜。三样嘢都不错好味道!鲜茄肉丸意粉肉丸有四粒,好大粒好似乒乓波咁大粒。肉质实净.口感不错。意粉处理得刚好不会太淋。有新鲜蕃茄蓉。整体不错很适合小朋友吃。焗柚子三文鱼扒三文鱼有两大片😍。肉质鲜嫩好好味。配柚子酱一流。我个人很喜欢这道菜!芒果沙冰呢个系叫俾仔仔饮。味道不会太糖浆, 饮得出用新鲜芒果打出来。另外𠮶个餐饮我叫咗咖啡。味道香浓有奶味,不错不错!另外叫咗个鲜果拿破仑(二人份量)。卖相很靓很吸引!食落去都好好味不太甜,十分之正!呢间餐厅整体不错,食物味道,服务,环境都唔错,值得再来!

鲜茄肉丸意粉

焗柚子三文鱼扒

芒果沙冰

另外𠮶个餐饮我叫咗咖啡。味道香浓有奶味,不错不错!

呢间餐厅整体不错,食物味道,服务,环境都唔错,值得再来!

• 柚子三文鱼扒
  • 鲜果拿破仑