2018-04-28 975 浏览
约左成个礼拜先食到Seoul Bros,其实无咩research,本身谂住只系普通韩食,点知原来系韩式快餐,惊喜重重,又够饱肚,一定会再返去食!Bibimbap Tuna w/cheese 吞拿鱼芝士饭🍚 佢好多layers,有捞咗沙律酱嘅吞拿鱼,泡菜,白饭, 仲有芝士,芝麻,葱同paprika 做topping, 食材简单但系非常搭,而且配料同白饭嘅比例岩岩好!Tofu Banh Mi 豆腐三文治🌮 同bibimbap一样配料好多,有惊喜嘅系有酸萝卜丝好开胃,另外用嘅系大大块嘅豆腐, 而且虽然有一定份量嘅酱汁,但系个包仍然都好香脆,好味!Spicy Corn Salad🌽 辣粟米沙律 虽然系side,但一啲都唔马虎,除左有葱同洋葱,仲有 jalapeno,辣得好微妙!Cheese Fries🍟 芝士薯条 粗薯条得黎炸得皮脆,唔简单!Seoul Ade🍋 招牌lemonade, 唔会好似平时罐装𠮶啲咁甜牙牙, 加咗柠檬同薄荷叶,少少frizzy,感觉好refreshing!不得不提Seoul Bros 服务一流,去嘅时候full house,floor staff得一个,但佢忙得黎仲好

不得不提Seoul Bros 服务一流,去嘅时候full house,floor staff得一个,但佢忙得黎仲好好礼貌。薯条要迟左出,出时佢仲同我地讲sorry,可能只系门面野,但已经好够!

@852whatever