2022-10-15
好后悔,挂住享受个气氛同食物,冇影多d相其实入门口冇人招呼系有d惊,怕去左d私人party或者要订座先去得,员工人手真系少,长期得2个走黎走去,仲要长期都好忙咁我同朋友叫左个momo,1杯lassi,2份naan同3份菜配naan食,因为太好食,叫完又叫Momo同东北饺根本一样,但呢个贵好多,不过佢好鲜甜多汁,配佢地既汁又好夹,仍然可以系我心目中攞满分😋Mango lassi,芒果乳酪沙冰咁既物体,饮落劲似凤仙,我超钟意🥰🥰🥰Naan系即整印度式薄饼,睇住师傅整,好得戚咁望出黎个样好得意🤣不过佢冇带口罩。。。系呢个疫情下真系会有d惊。。。不过我谂佢地文化觉得冇需要吧?我又冇话好介意既。。。但真系好好食,唔系度度都食到配菜好似叫左羊,鸡同牛?🤨唔太记得,但个个都好食,就算辣都都辣得好好食,虽然我唔食辣。。。我同朋友平时食唔落咁多野,但真系好食,我地都食9成9,最后少少真系摆唔落,好犀利👏最最最正既系,咁样成餐落黎好似大概都系6百蚊左右?冇记住。。。总之比想像中平,系感觉抵食个种😇但就冇乜服务。。又唔太识主动加水,而且想唱500蚊都冇🙁
但就冇乜服务。。又唔太识主动加水,而且想唱500蚊都冇🙁