2019-03-05 3323 浏览
比人放飞机,临时约第二个朋友食饭,朋友话要有蟹,牛,pancake,movenpick....我只谂到食buffet,上网揾到kudos,见到有威灵顿牛扒,我想试好耐,再睇埋食评有蟹㖞,所以就算佢唔系movenpick都book左。 semi buffet, 主菜我拣左威灵顿牛,有惊喜,好好食,openrice 仲有coupon print,total 300几per person,唔会觉得太贵🤗威灵顿牛:5成熟,酥皮脆松,肉又juicy,我自己真系觉得好ok 😋出面啲冷热盘就无咩影相,刺身唔新鲜,但是蟹都ok,唔大件,不过有海水味汤都有一中一西,有面渌不过汤底劲咸,有辣酒煮花螺,都唔错🤔其实我无咩食出面啲嘢🤣不过食物种类都算多。甜品有几款,我食左creme brulee 都唔错但面果啲糖唔够。有yogurt 食,野莓味酸酸地几好味,另外有4只味haagen daz 拣Overall,有coupon就啱返个expectation,无coupon 就below average 🤓

不过食物种类都算多。